Πόντοι Ανταμοιβής

ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Με κάθε αγορά από τα φυσικά μας καταστήματα κερδίζετε πόντους ανταμοιβής αντίστοιχους με την αξία των προϊόντων σας!

Για να μπορέσετε να λάβετε και να εξαργυρώσετε τους πόντους θα πρέπει να γίνετε μέλη στα καταστήματα "ΕΠΙΛΟΓΕΣ". Με την εγγραφή σας λαμβάνετε 67 πόντους ανταμοιβής. Η εξαργύρωση των πόντων είναι εφικτή μόνο για αγορές άνω των 4€.

Με κάθε αγορά σας από τα φυσικά καταστήματα κερδίζετε τους πόντους που αντιστοιχούν στην αξία των προϊόντων που αγοράσατε και λαμβάνετε επιπλέον 20 πόντους για την επίσκεψή σας στο κατάστημα.

Οι πόντοι ανταμοιβής μπορούν να εξαργυρωθούν και σε εκπτωτικά προϊόντα.


ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Με κάθε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε πόντους ανταμοιβής.

Συγκεντρώστε πόντους ανταμοιβής και εξαργυρώστε τους στο καλάθι αγορών στις επόμενες αγορές σας. Η εξαργύρωση των πόντων ανταμοιβής σας δίνει έκπτωση στις επόμενες αγορές σας.

Για να μπορέσετε να λάβετε και να εξαργυρώσετε τους πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι πόντοι ανταμοιβής προστίθενται στον λογαριασμό σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το ποσό των πόντων ανταμοιβής που λαμβάνετε αλλά και η τιμή του προϊόντος σε πόντους ανταμοιβής αναγράφεται στην σελίδα του κάθε προϊόντος και μπορεί να αλλάζει ανάλογα με το προϊόν.

Στα προϊόντα που υπάρχει ήδη έκπτωση από το κατάστημα, η επιπλέον έκπτωση που έχετε από τους πόντους ανταμοιβής αλλάζει ανάλογα με το ποσοστό της έκπτωσης που υπάρχει στο προϊόν!

Με τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ κερδίζετε πόντους ανταμοιβής.

Για να δείτε το σύνολο των πόντων ανταμοιβής σας, συνδέεστε στον λογαριασμό σας και κάνετε κλικ στην ενότητα "Πόντοι Ανταμοιβής".